Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





21:17 08.01.2023

Тренінг для педагогів закладу освіти та філій «Інноваційні технології в освітньому процесі»

04.01.2023 у Бібрському опорному ліцеї ім. Уляни Кравченко відбувся тренінг для педагогів закладу освіти та філій «Інноваційні технології в освітньому процесі». Модератор – заступник керівника ліцею Оксана Тимчишин. Мета методичного заходу - розвиток професійних компетентностей педагогів, вдосконалення вмінь проведення майстер-класів, оволодіння інноваційними технологіями, методами, прийомами освітньої діяльності.

Учителі Марків В.М., Шах Л.Т., Юренц О.З., Цимбала Г.В., Сакаль Р.М.; Дацко Л.Й., Мідяна Л. М.; Добуш Н.М., Чабан Х.Й. презентували майстер-класи, практичні освітні фрагменти, поділилися досвідом впровадження дослідницького та діяльнісного підходів до навчання, формування м’яких навичок учнів, використання вправ, методів та прийомів («Каліграма», «Мозаїка» «Блайднес», «Інтелект-карта», «Асоціація», «Шалений архітектор», «Кола на воді», «Вірю – не вірю»).

Керівник ліцею Гавінська Г. М. зазначила, що методична робота є важливою складовою діяльності педагогічного колективу.

Обмін думками за підсумками методичного заходу показав, що використання інноваційних методів та прийомів навчання на сучасному етапі є необхідною умовою створення мотивуючого та розвивального освітнього середовища.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати!

всі новини