Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





16:28 12.02.2023

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету - унікальна можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом.

Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій і Бібрський опорний ліцей імені Уляни Кравченко не став винятком.

В рамках тижня ІКТ вчителями інформатики були проведені різні заходи.

Урок-інструктаж "У тенетах мережі Інтернет разом із Венздей" провела Чабан Х.Й. з 3-Б класом.

Пізнавально провели  день безпечного Інтернету і учні 3-В класу.  Разом із вчителями інформатики - Чабан Х.Й., Боєчко О.Р. діти навчалися розпізнавати небезпеку в інтернеті, як не натрапити на шахраїв, щоб не стати жертвою фішингу або грумінгу. Отримані навички закріпили вікториною з допомогою цеглинок лего.

Також у рамках тижня ІКТ та міжнародного Тижня безпечного інтернету, що проходить під гаслом "Разом до безпечного Інтернету",  вчителями інформатики Бібрського опорного ліцею було проведено заняття з елементами тренінгу  «Безпечний Інтернет» з учнями 6-х класів, уч. БоєчкоО. Р., Чабан Х. Й.

 Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні слідкуйте за хештегами #SID2023 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

всі новини