Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





13:03 24.09.2023

Вибори Президента учнівського парламенту

????15 вересня у Бібрському опорному ліцеї імені Уляни Кравченко відбулися вибори Президента учнівського парламенту. Відповідно до Положення про вибори учнівського парламенту кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень ліцею 8-11 класів, який має авторитет серед учнів. На посаду Президента учнівського парламенту подали 2 учениці:

????Дарія Коцюмбас - учениця 10-А класу,

????Діана Зань - учениця 9-А класу.

Протягом тижня кандидатки вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожна хотіла переконати в тому, що саме вона зможе зробити життя ліцею більш цікавим і змістовним.????Свої голоси мали можливість віддати учні 8-11 класів.
Вибори пройшли цікаво. Кожна із кандидаток була гідною на посаду. ????За підсумками голосування з невеликим відривом було обрано ученицю 10-А класу Дарію Коцюмбас.
????????Вітаємо новообраного Президента з перемогою, і бажаємо їй наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді. Модератор заходу @Богдана Михаліна
всі новини