Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





21:01 22.11.2021

Відновлення освітнього процесу

Протиепідемічні заходи у закладі освіти:

1. Знаходитись в коридорах школи та у шкільному автобусі можна лише у захисній масці або респіраторі. Просимо забезпечити ними ваших дітей. Для використаних одноразових масок в кожному класі є спеціальні сміттєві мішки.

2. Вхід до школи батьків, бабусь, дідусів або інших членів родини суворо заборонено .

3. Для кожного класу визначено свій вхід до школи.

4. Підвіз учнів до школи та додому здійснюється згідно розкладу.

Посадка в шкільний автобус здійснюється тільки при наявності захисної маски!

5. Щоденно перед початком занять класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.

В разі виявлення ознак захворювання, за відсутності батьків, учнів тимчасово ізолюватимуть в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимуть батьків про ознаки захворювання та прийматиметься узгоджене рішення щодо подальших дій.

Наголошуємо, що Ви, як батьки, зі свого боку в жодному разі не можете відпускати дітей до школи з температурою вище 37, головним болем, нежитем чи кашлем.

6. На час адаптивного карантину у школі скасовується кабінетна система . Навчання для конкретного класу буде відбуватися в одному приміщенні протягом дня.

Увага! Під час освітнього процесу має бути мінімізовано особисте контактування батьків із працівниками школи. Для підтримання зв'язку користуйтесь засобами мобільного зв'язку.

Дякуємо за розуміння!!!

всі новини