Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





10:54 07.05.2023

Успішна участь юних математиків в обласному турнірі імені Юзефа Пузини

Вітаємо команду юних математиків з успішним результатом в обласному турнірі!
29 квітня 2023 року в ЛНУ імені Івана Франка відбувся обласний математичний турнір імені князя Юзефа Пузини. Метою турніру є поглиблення знань учнів з математики, формування умінь доповідати та обгрунтовувати власні твердження.
Завданнями турніру-пошук талановитих учнів, схильних до наукової діяльності та створення сприятливих умов для реалізації та розвитку їх творчих здібностей; формування в школярів інтересу до точних наук та удосконалення роботи з обдарованими учнями.
Юзеф Пузина відомий математик, який жив і працював у Львові в першій половині XX століття. Він був професором Львівського університету та зробив значний внесок у розвиток математики.
Бібреччину представляла команда юних математиків «Бобер», яка здобула ІІ місце!
У складі команди – учні Бібрського опорного ліцею - Постолакі Марта, Соловський Остап, Леснік Матвій, Баб’як Юстина. Керівник та тренер команди -вчитель математики Бібрського опорного ліцею імені Уляни Кравченко Боднар Галина Ярославівна. Співкерівник - Стецько Галина Мирославівна.
Учасники отримали багато задоволення від розв’язання математичних завдань та незабутні враження від турніру.
всі новини