Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





19:42 09.07.2023

Екоосвітній простір у ведмежому притулку «Домажир»

????Учителі МО природничого циклу ЗО Бібрської міської ради, адміністрація та педагоги Бібрського опорного ліцею ім. Уляни Кравченко відвідали екоосвітній простір у ведмежому притулку «Домажир».
✅Марія Лазорко, старший викладач кафедри природничо-математичної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», ознайомила педагогів з моделями навчання у природному просторі, методами екологічної освіти, спрямованими на розвиток етичних відносин і почуттів.
✅Марія Глова, координатор освітніх проєктів, розповіла про діяльність організації щодо захисту тварин, провела з учасниками тренінгу елементи квестів, майстер-класів, вікторин, ознайомила присутніх з локаціями притулку для навчання дітей різних вікових груп (екологічними стежками, природними лабіринтами, приміщеннями для майстер-класів).
✅Тетяна Первій, менеджер з гостинності, розповіла про особливості організації освітньо-пізнавальних екскурсій, додаткові локації для забезпечення харчування та відпочинку дітей.
Модератор заходу - відповідальна за методичний супровід предметів природничого циклу закладів освіти Бібрської міської ради
всі новини