Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





14:39 28.03.2024

Проєкт ''Шкільний урок волонтерства''

????У рамках проекту ''Шкільний урок волонтерства'' для учнів 8-10 класів Бібрського опорного ліцею імені Уляни Кравченко, урок "Як творити добро тут і зараз" провела вчитель біології Ануфрієва Юлія. Діти мали можливість навчитися добровільній соціальній діяльності та розвивати навички громадянської відповідальності.
????На уроці діти дізналися про те, що таке волонтерська діяльність, як стати частиною волонтерського руху, ділилися думками, як можна вплинути на розв'язання гострих соціальних проблем свого міста. А також отримали інформацію, як долучитися до волонтерського руху, пройшовши опитування від U-report????.
????Одним із найцікавіших елементів уроку стала руханка від Juniors Олександр Педан Офіційна Сторінка для покращення фізичного й ментального здоров’я????????‍♂️.
????Цей урок став чудовою нагодою для здобувачів освіти навчитися бути активними громадянами, співпрацювати з іншими та розуміти важливість допомоги тим, хто цього потребує. Віримо, що допомога іншим - це крок до змін, і навіть невеликий крок може змінити світ!
 
 
 
 
 
У
 
 
всі новини